Euroflorist – ett blomstrande internationellt företag

Sedan starten 1982 har Euroflorist förmedlat hälsningar med hjälp av blommor. Euroflorist är ett av de ledande företagen av blomsterleveranser på nätet och finns idag representerade i 11 länder i Europa.


 

BEHOV

Som en växande organisation, med kontor i flera europeiska länder letades ett effektivt sätt att få alla nyanställda att snabbt känna sig trygga i sin nya arbetsroll och komma in i kulturen. Dessutom önskade man kunna avlasta de chefer som ansvarar för onboarding processen med en digital onboarding som samlade all viktig information på ett och samma ställe.

 

LÖSNING

Lösningen blev en digital onboardingutbildning på engelska som effektiviserar och säkerställer att alla nyanställda får en liknande upplevelse och ges samma information. Hänsyn har genomgående tagits till Euroflorists grafiska manual och tonalitet för att få nya medarbetare att känna sig välkomna. Uppdraget har också inneburit framtagning av specialanpassade funktioner och smidiga integrationer. Greatcourse har även hjälpt till att producerat ett flertal filmer och animationer med focus på kreativitet och tydlighet.