KONTAKT INFO

Användningsområdena för en kunskapsplattform är många. Boka en demo, ett zoom-möte eller så kommer vi till er och berättar mer.

info@greatcourse.se

Lovisa Manteus: +46 708 87 61 40 — Åse Aldosson +46 709 24 63 73

Namnet måste vara mellan 1 och 90 tecken.
Du måste ange en giltigt e-post.
Du måste ange ett ämne.
Frågan måste vara mellan 1 och 500 tecken.
Du måste acceptera sekretesspolicyn
Skickar…
Tack för ditt meddelande Okänt fel, vänligen försök igen. Verkar som om du är en robot, försök igen.

 

OM OSS

Greatcourse hjälper företag och organisationer att lyckas med sina digitala utbildningssatsningar. Vi är en passionerad grupp av kreativa hjärnor som brinner för att skapa onlineutbildningar som verkligen gör skillnad.

Med lång erfarenhet av att både utbilda fysiskt och digitalt vet vi vad som krävs för att få människor att lära sig på riktigt. Som John Cleese en gång sa: ”People learn nothing when they are asleep and very little when they are bored”. Därför strävar vi alltid efter att göra lärandet lätt, lustfyllt och engagerande.

Vi finns för att stötta och hålla er i handen hela vägen när ni ska ta fram ett kursinnehåll och skapa en onlineutbildning som verkligen gör sitt jobb. Som kund får du vår fulla uppmärksamhet men vårt fokus har vi på kursdeltagaren. Vårt grymma team är ständigt på tå för att lyssna in, förändra och skapa nytt för att hitta den perfekta lösningen för era behov.

Låt oss ta en kopp kaffe, fysiskt eller online så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att nå era mål med era digitala utbildningssatsningar.