Vi gör jobbet åt dig!

En kunskapsplattform är bara så effektiv som innehållet den fylls med. Att ta fram relevant innehåll och skapa strukturen för att säkerställa resultat i en onlinekurs kan vara en utmaning. Låt oss göra jobbet åt er! Vi bygger er onlineutbildning som väcker lusten att lära, och levererar  i den som SCORM-fil för att passa er befintliga plattform.

Vi tar hänsyn till att alla lär på olika sätt och att vi tröttnar ganska snart om inte innehållet känns inspirerande. Om mottagaren känner sig uttråkad spelar det ingen roll hur bra plattform eller hur viktig information du delar med dig av. Inget lärande kommer ske.

Visitakademin

VisitaAkademin erbjuder företag inom alla delar av besöksnäringen kurser inom flera områden.

BEHOV: Visita önskar möta sina medlemmars kunskapstörst med större flexibiltet av både fysiska- och onlineutbildningar. Först ut var önskan att producera en onlinekurs som skulle motsvara den populära fysiska kursen i Lokalhyresavtal som också erbjuds digitalt vi Teams. Visita har en befintlig kunskapsplattform och önskade att kursen levererade som SCORM-fil.

LÖSNING: Hur gör man en kurs när det mesta av expertiskunskapen som man delar med sig av i en utbildning bara finns i huvudet på utbildaren? Utifrån filmat kursmaterial för att fånga ner ”pratet”, befintliga presentationer och ett nära samarbete med utbildarna byggdes kursen med en variation av korta filmer, tydliga exempel från verkligheten och lagtexter. Kursen byggdes i Greatcours kursverktyg för att säkerställa en pedagogisk struktur och användarvänlighet.

Gör manualer och handböcker lättlästa

Vi erbjuder dig vår digitala kunskapsplattform som genom ett smart system katalogiserar information så det blir enkelt för dina användare att hitta det de söker. Det är enkelt att uppdatera innehållet och verktyget ser till att rätt information, når rätt person, i rätt tid. Vi har kunskapen och erfarenhet av att göra de digitala manualerna och handböckerna användarvänliga och tilltalande för ögat. Vi gör dem helt enkelt lättare att läsa.

Vi gör jobbet.

Vi går igenom ditt material och kommer med förslag och idéer på hur vi kan förstärka innehållet genom att addera känsla och därmed göra det tydligare. Du får en skräddarsydd plattform som vi brukar likna vid en bokhylla. Det är enkelt för rätt person att hitta rätt bok.

Vill du se exempel på den digitala bokhyllan?

 

KONTAKTA OSS

 

       EXEMPEL PÅ ANVÄNDNINGSOMRÅDE

  • Information till nyanställda som välkomnar och hjälper dem att få en bra start
  • Påminn om er unika företagskultur
  • Samla information till medarbetare. Företagspolicys, arbetsrutiner, stresshantering.
  • Gör det enkelt för alla i organisationen att ta del av företagets värdegrund.