The Human Culture® för en hållbar förändring

Med hjälp av programmet ”The Human Culture” hjälper Joyfulgroup organisationer både i
skandinavien och internationellt att underlätta förändringsarbete och bygga en stark företagskultur.


 

BEHOV

Joyfulgroup sökte ett effektivt sätt att erbjuda sina kunder en heltäckande digital utbildning i programmet The Human Culture på både svenska och engelska.

LÖSNING

Greatcourse har tillsammans med Joyfulgroup tagit fram och skapat onlinekurser som både fungerar för självstudier och som del i ett fysiskt kursupplägg (blended learning). Greatcoure har genomgående stöttat Joyfulgroup i framtagning av texter, bildmaterial, pedagogisk disposition av innehållet, filmmanus och regi.

SÅ HÄR SÄGER JOYFUL GROUP

”Vi anlitade Greatcourse för att få hjälp att digitalisera våra ”The Human Culture program”. Greatcourse har hjälpt oss i genom hela processen, från manus till filmning och redigering av innehållet.

De har gjort ett otroligt professionellt arbete i alla delarna för att färdigställa programmen. De har gjort det med änglars tålamod och alltid med ett glatt humör. Det är svårt att tro någon annan leverantör skulle kunna göra ett bättre arbete. Utan Greatcourse fantastiska insatser hade vi nog inte orkat ta oss igenom arbetet med sådan glädje och iver. Vi kan bara ge Greatcourse våra allra bästa rekommendationer till den som överväger att anlita dem. ”

VD Morgan Borg, Joyful Group AB

 

‹ Tillbaks till kundcase