UTBILDA KUNDER OCH PARTNERS

En PDF eller omständig manual som få läser kan inte mäta sig med en interaktiv och engagerande onlineutbildning där viktig information om era produkter eller tjänster är tydligt strukturerat och alltid uppdaterat.

Att utbilda kunder och partners en viktig del av kundresan, men att utbilda tar tid och är kostsamt.  En onlineutbildning eller en digital handbok är att kostnadseffektiv sätt för att se till att lojala och nya kunder får ut maximalt värde av den nya produkten.

Fokus på syfte och målgrupp

Greatcourse hjälper er att omvandla befintligt material och skapa en pedagogisk och inspirerande onlineutbildning med fokus på syfte och målgrupp. Vi vet att med ett varierat innehåll underlättas inlärningen och vi tar hänsyn till att vi lär på olika sätt.

KONTAKTA OSS

 

MÄT OCH JUSTERA


Spåra kundens framsteg i kursen och anpassa innehållet för att säkerställa att ni möter användarnas behov.

 

RELEVANT OCH UPPDATERAT INNEHÅLL


Innehållet går snabbt att uppdatera och ser till att användarna alltid har den senaste och mest relevanta informationen tillgänglig.

 

SKIFTA MELLAN SPRÅK


Språkmodulen gör det möjligt att välja mellan ett 100-tal språk. Finns väl kursen tillgänglig på flera språk, väljer användaren själv valfritt språk.