FÖRELÄSARE OCH UTBILDARE

Digitaliseringen har aldrig gått så snabbt som nu. Vi är ändå övertygade om att vi alltid kommer känna stort behov av att inspireras och lära av duktiga föreläsare och utbildare i den riktiga världen. Samtidigt inser allt fler fördelarna med digitala utbildningar och onlinekurser. Tidsbesparing, flexibilitet och kostnadseffektivitet är bara några av de fördelar som onlinekurser erbjuder. Att kursdeltagarna själva kan bestämma när och var kursen ska genomföras passar oss i dagens samhälle och gör onlinekurser attraktiva. Digitala utbildningar är här för att stanna.
Nå ut till fler med det du kan
Genom att digitalisera din föreläsning eller utbildning och erbjuda den som en onlinekurs, breddar du din affär och kan nå ut till fler med det du kan. En onlinekurs ger dig möjlighet att erbjuda dina kunder flexibla utbildningslösningar.
Blended learning
Det bästa av två värdar kan vara ett erbjuda kunder ett upplägg där onlinekurser varvas med fysiska workshops, så kallad Blended learning.
Vi hjälper dig att skapa onlinekurser eller moduler som speglar din fysiska kurs både när det gäller innehåll och framförande.

SE KUNDCASE

 

 

-Du

Betalningslösning
När man väl har bestämt sig vill man få tillgång till sin kurs på en gång. Med en betalningslösning ser du till att  kursdeltagaren får tillgång till sin kurs så fort kortköpet gått igenom.

Hur vi kan hjälpa dig att ta dina utbildningar till nästa nivå?

KONTAKTA OSS

.

 

UPPTÄCK NÅGRA AV FÖRDELARNA MED EN ONLINEUTBILDNING

  • Tillgänglighet för alla, oavsett begränsningar.
  • Minskade kostnader för både föreläsare och kursdeltagare.
  • Möjlighet att nå ut till en större marknad och erbjuda utbildningen på flera språk.
  • Spåra och analysera hur väl deltagarna har lärt sig kursinnehållet.
  • Flexibilitet stärker ditt varumärke och position på marknaden.